Clubul Rotary Oradea 1113 donează încălțăminte de iarnă pentru copiii din Colești, Bihor
Diverse

Clubul Rotary Oradea 1113 donează încălțăminte de iarnă pentru copiii din Colești, Bihor

Clubul Rotary Oradea 1113 continuă inițiativele prin care ajută comunitatea din satul Colești, județul Bihor. Joi, 10 noiembrie, reprezentanții clubului au făcut o donație către familiile nevoiașe din această localitate. Donația a constat în 30 de perechi de încălțăminte de iarnă pentru copii.

„Unul dintre obiectivele clubului nostru este să ajutăm comunitățile aflate în nevoie din județul nostru. Cu cei din Colești avem deja o relație apropiată și astfel gestul nostru a venit oarecum firesc. Dorim să asigurăm încălțări adecvate pentru deplasarea la școală pe timp de iarnă și de aceea ne bucurăm că am reușit să găsim o soluție prin care să-i ajutăm. Este un gest mic care însă înseamnă mult pentru viitorul acestor copii, înseamnă că părinții și comunitatea le pot asigura condițiile necesare pentru ca ei să meargă la școală, să nu se îmbolnăvească și să-și poată finaliza studiile„, a declarat președinte clubului Bekesi Csaba.

Clubul Rotary Oradea 1113 dorește să mulțumească în numele membrilor clubului și al locuitorilor satului Colești companiei Melania New SRL din Aleșd pentru implicare și susținere.

Clubul Rotary Oradea 1113 a luat ființă în anul 2015 și reunește 25 de tineri profesioniști din municipiul Oradea dornici să se implice în proiectele de dezvoltare comunitară ale orașului și ale județului Bihor. 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News