Doua oradence, producatoare si actrita, in filmul ”Dimineața care nu se va sfârși”. VIDEO Trailer
Cultura

Doua oradence, producatoare si actrita, in filmul ”Dimineața care nu se va sfârși”. VIDEO Trailer

Filmul ”Dimineața care nu se va sfârși” (dramă, 95 de minute), o coproducție româno-cipriotă în regia lui Ciprian Mega, va fi proiectat în cadrul galei de închidere a Festivalului Internațional de Film de la Terni (Italia), care va avea loc între 12 și 20 noiembrie. Filmul a fost realizat în anul 2016, filmările având loc în Cipru, în luna martie a acestui an. Pelicula spune o poveste emoționantă, desprinsă din dramele emigrației românești.

Rolurile principale au fost interpretate de actorii Ela Ionescu, Valeriu Andriuță și Ovidiu Crișan. Imaginea poartă semnătura lui Liviu Mărghidan (Scharf Film), iar montajul e opera Iuliei Andriuță. Din distribuție mai fac parte Raluca Dacin, Valer Dellakeza, Ana Maria Moldovan, Florentina Țilea, Mihai Stănescu, Teo Sandu, Florian Majoreanu, precum și actorul cipriot Andreas Russos.

Orădeanca Raluca Dacin interpretează unul din rolurile secundare din film. Ea este, totodată, asistent de producție al peliculei.

Raluca Dacin este născută în 1983, absolventă a Universității din Oradea, asistent de producție la filmul ”Nunta lui Iov”, selecționat la Cannes în 2015 și, acum, asistent de producție și actriță la filmul ”Dimineața care nu se va sfârși”.

raluca_dacin

Producător executiv al filmului este tot o orădeancă, stabilită în Cipru, Laura Mega, de asemenea absolventă a Universității din Oradea.

Laura Mega – producător executiv al filmului, orădeancă stabilită în Cipru, absolventă a Universității din Oradea, născută în 1984. Laura Mega este doctorand al Universității Babes Bolyai din Cluj.

laura_mega

Trailerul oficial al filmului ”Dimineața care nu se va sfârși”.

loading...