Cap tractor căutat de autoritățile române, descoperit in Vama Bors
Comunicate de presa

Cap tractor căutat de autoritățile române, descoperit in Vama Bors

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş au depistat un cetățean român care conducea un cap tractor marca Volvo, în valoare de aproximativ 25.000 euro, căutat de autorităţile din România pentru confiscare.

În data de 11.04.2017, ora 15.05, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Iurie S., în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul pe raza municipiului Bucureşti, conducând un ansamblu de vehicule format din cap tractor marca Volvo şi semiremorca marca Krone, înmatriculate în România.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că pentru capul tractor marca Volvo figurează alerta “bun căutat  pentru confiscare“, introdusă de autorităţile din România în data de 23.03.2017.

Faţă  de  cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este căutat de autorităţile din România.

 Mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 25.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Borş până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

loading...