O Oradeanca si trei indivizi din nojorid retinuti si incarcerati pentru proxenetism si trafic de minori.
Comunicate de presa Stiri Bihor

O Oradeanca si trei indivizi din nojorid retinuti si incarcerati pentru proxenetism si trafic de minori.

Marţi, 11 aprilie a.c., poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au identificat şi reţinut o femeie de 48 de ani, din municipiul Oradea.

Magistraţii Tribunalului Bihor au emis pe numele acesteia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnată la 8 ani închisoare în regim de detenţie, pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism şi trafic de minori în formă continuată.

De asemenea, poliţiştii Compartimentului Urmăriri au identificat şi reţinut un bărbat de 29 de ani, din comuna bihoreană Nojorid, pe numele căruia Tribunalul Bihor a emis un mandat de executare a unei pedepse de 2,9 ani închisoare în regim de detenţie, pentru comiterea infracţiunii de proxenetism.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii bihoreni au depistat şi reţinut un alt bărbat de 31 de ani, din comuna Nojorid, judeţul Bihor. Magistraţii Tribunalului Bihor au emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 6,2 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism şi trafic de minori în formă continuată.

Totodată, a fost depistat şi reţinut un bărbat de 27 de ani, din comuna Nojorid, condamnat la 4,6 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de minori în formă continuată, în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Bihor.

Cele patru persoane au fost încarcerate în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnate.

Foto: ilustrativ

loading...