Atacatorului din Rosiori i s-a deschis dosar penal pentru tentativa de omor
Stiri Bihor

Atacatorului din Rosiori i s-a deschis dosar penal pentru tentativa de omor

În data de 11.04.2017 au fost sesizate autoritățile cu privire la faptul că în jurul orelor 18,30, în timp ce se afla în dreptul imobilului cu nr. 399 din satul Roșiori, jud. Bihor, persoana vătămată B.V. O.F. a fost victima unei infracțiuni, un bărbat neidentificat aplicându-i mai multe lovituri cu un obiect tăietor — înțepător ( posibil cuțit ) în zona toracelui, provocându-i multiple leziuni, anunta intr-un comunicat, Parchetul Bihor

Victima a fost transportată de urgență la o unitate spitalicească, fiind supusă unei intervenții chirurgicale, în prezent starea ei fiind stabilă.

La fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, s-a efectuat cercetarea locului faptei, s-au identificat și audiat persoane care au cunoștință despre eveniment, în urma cercetărilor fiind identificat autorul în persoana numitului Kelemen Arnold Roland, în vârstă de 21 ani, cu domiciliul în loc. Roșiori, jud. Bihor.

În cursul nopții de 11 / 12 aprilie 2017 autorul infracțiunii a fost reperat, intrând în custodia autorităților judiciare care, prin ordonanța din data de 12 aprilie 2017 au dispus reținerea lui pentru 24 ore. Audiat fiind, acesta a recunoscut săvârșirea faptei de tentativă de omor de care este acuzat, în prezent cercetările continuând pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

În măsura în care informațiile prezentate vor impune precizări de natura celor destinate publicității în raport de specificul cauzei și stadiul anchetei în care se află aceasta, vă vom comunica în consecință.

În cauză, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului de Investigații de Criminale din cadrul IPJ Bihor.

Foto: StirileProTV

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News