Business Focus 2017, eveniment de business organizat la Oradea
Diverse

Business Focus 2017, eveniment de business organizat la Oradea

Business Focus Oradea, cel mai amplu eveniment de business din Bihor, va avea loc în 27 apriliela hotel Ramada! Prima ediție Business Focus din 2017, organizată sub egida Business Days,  va fi o editie cu mult conținut valoros si teme atent alese,  în cadrul căreia vor conferenția peste 30 de speakeri de top, naționali și internaționali, antreprenori, manageri si experti,  în 16  sesiuni plenare, masterclass-uri, workshop-uri tematice sau sesiuni de training-uri. 

Business Focus Oradea este o foarte bună oportunitate de networking si dezvoltare de parteneriate   de afaceri.  Evenimentul se adresează în egală măsură atât antreprenorilor, cât și managerilor și șefilor de departamente. Pentru mai multe detalii legate de program, intrati aici. Află acum și cine sunt speakerii care vor fi prezenți în cadrul celui mai amplu eveniment de business din Bihor!

Pentru startup-uri sau antreprenori la început de drum, organizatorii au pregătit programul de Startup Support. Dacă vrei să ai parte de business feedback, promovare și mentorat pentru start-up-ul tău, aplică aici.

Până în prezent, evenimentele Business Days  au cumulat o prezență de peste 25.000 de participanți la edițiile din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Axate pe specificul mediului de business românesc, atât național, cât și regional, evenimentele Business Days contribuie în mod activ la dezvoltarea unei comunități antreprenoriale autohtone sustenabile. 

loading...