Simpozion studentesc pe tema resurselor padurii la Universitatea Oradea
Educatie

Simpozion studentesc pe tema resurselor padurii la Universitatea Oradea

AFIS 2017 prptectia mediului Simpozion aprilieDepartamentul de Silvicultură și Inginerie Forestieră din cadrul Facultății de Protecția Mediului a Universității din Oradea organizează Simpozionul studențesc Gestionarea durabilă a resurselor pădurii, responsabilitate economică, socială şi cultural. Evenimentul aflat la cea de-a III-a ediție va avea loc în data de 27 apilie 2017 în holul Bibliotecii din Universitatea din Oradea între orele 1000 – 1500.

Acest eveniment este focalizat asupra resurselor multiple ale pădurii și asupra exploatării lor durabile dintr-o multitudine de perspective, de la științe la artă, inclusiv arta culinară tradițională românească.

Reunește studenții, pentru care pădurea este o sursă nesfârșită de cunoaștere, de frumusețe, pe cei care proiectează orizontul lor profesional într-un viitor prietenos cu mediul forestier, pe cei care încearcă să găsească soluții la crize contemporane precum poluarea, erodarea biodiversității, distrugerea habitatelor forestiere, despăduririle, pierderea ireversibilă a tradițiilor populare de armonie cu natura.

Invităm pe toți cei interesați de dezbatere, de schimbul de opinii, pe cei care încurajează primii pași în știință a studenților.

Organizatorii mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au implicat și în acest an în organizarea simpozionului, colegi de la departamentele Facultății de Protecția Mediului, pe cei de la Arte Vizuale și Facultatea de Științe precum și celor din alte centre universitare.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News