Blue-Air a introdus preturile pentru cursa Oradea-Constanta. Vezi cateva trucuri ca sa cumperi ieftin
Informatii utile Turism

Blue-Air a introdus preturile pentru cursa Oradea-Constanta. Vezi cateva trucuri ca sa cumperi ieftin

Dupa ce am aflat cu totii ca Blue-Air va efectua un zbor regulat incepand cu 2017, pe ruta Oradea-Constanta, cu totii ne-am pus problema pretului. Ei bine, pretul biletelor Blue-Air incep de la 89.90 de lei pe persoana, pe segment de zbor(doar dus sau intors) si au fost deja afisate pe site-ul companiei

„Biletele de avion sunt disponibile la tarife incepand de la 89,90 lei (pret pe segment de zbor, TVA si taxe incluse, locuri limitate). Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mana in limita a 10 kg, iar pe rutele interne se va oferi un snack gratuit pe timpul zborului si 1 bagaj de cala in limita a 32 kg.”, confirma Blue-Air pentru Info Oradea, intr-un comunicat.

Cu totii ne dorim bilete de avion cat mai ieftine, dar cum putem obtine asta? Ei bine exista cateva mici trucuri, de care, daca tineti cont, puteti face economii considerabile la achizitionarea biletelor

interlink.ro

Ce trebuie sa stim, atunci cand cumparam un bilet Blue-Air, Oradea-Constanta?

  • pretul de 89.90 de lei este doar pe un segment si include toate taxele(TVA, aeroport)
  • la completarea forumularului de cumparare a unui bilet nu adaugati bagaj de cala, tariful afisat include deja 1 bagaj de cala de 32 de kg/persoana/pe fiecare segment de zbor si un bagaj de mana in limita a 10 kg
  • nu fiti pretentiosi la alegerea locurilor, acest lucru va poate scumpi pretul biletului.
  • cumparati bilete cu cca 4 luni inainte. Aceasta este perioada optima pentru a achizitiona un bilet la pretul cel mai mic.
  • atentie la alegerea modalitatii de plata, plata prin depunerea banilor in conturile Blue-Air sau cea prin transfer bancar, ieftineste considerabil pretul biletului, datorita costului redus al taxei administrative

Info Oradea a facut pentru dumneavoastra  2 simulari de achizionare a unor bilete la cursa Oradea-Constanta.

Pentru prima varianta am simulat pretul unui bilet pentru 2 adl, plecare 24 iulie 2017 si intoarcere 31 iulie 2017, platind cu cardul sau achitand prin transfer bancar ori depunere numerar la ghiseul unei banci.

Pentru cei comozi, la plata cu cardul direct pe site, tariful afisat pentru un zbor dus-intors este de 359,96 de lei, insa pentru cei care achizitionaza din timp si pot sa faca depunere de numerar in conturile Blue-Air sau o plata prin transfer bancar, tariful a scazut considerabil, la 267,96 de lei, facand o economie de 92 de lei.

Varianta la plata cu cardul

2 ADL/ 24-31.07.2017

Varianta la plata prin transfer bancar

2 ADL/ 24-31.07.2017

pret bilet blue-air oradea constanta si retur pret bilet blue-air oradea constanta si retur

La varianta a doua, am simulat zborul unei familii cu 2 copii, in aceeasi perioada, iar dupa cum veti observa reducerea la plata prin transfer bancar este chiar substantiala.

Varianta la plata cu cardul

2 ADL + 2 copii/ 24-31.07.2017

Varianta la plata prin transfer bancar

2 ADL + 2 copii/ 24-31.07.2017

pret bilet blue-air oradea constanta si retur pret bilet blue-air oradea constanta si retur

Avand in vedere alternativa pentru  o excursie la mare, cu trenul sau masina, varianta unui zbor cu avionul  la Constanta se dovedeste a fi  si mai ieftina si mai confortabila.

Pentru alte variante de date sau chiar rezervari, va invitam sa accesati site-ul companiei Blue-Air

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News