Asociația EduBiz vă invită la EduFest, un spațiu comun de întâlnire și interacțiune între tineri
Evenimente

Asociația EduBiz vă invită la EduFest, un spațiu comun de întâlnire și interacțiune între tineri

Asociația EduBiz vă invită la EduFest, sâmbătă, 17 septembrie 2016, orele 16 – 20, în Parcul 1 Decembrie din Oradea, eveniment organizat cu sprijinul Direcției Județene de Tineret și Sport Bihor și al Primăriei Municipiului Oradea.

EduFest se dorește a fi un spațiu comun de întâlnire și interacțiune între tineri, elevi și studenți  și organizațiile orădene, cu scopul promovării ideii de voluntariat în rândul tinerilor. Voluntariatul contribuie la dezvoltarea competențelor și abilităților de viață, complementare celor formate în școală, necesare pentru integrarea tinerilor pe piața muncii. Voluntariatul creează premisele dezvoltării personale și profesionale a tinerilor, devenind astfel responsabili și implicați în comunitate și în același timp capătă experiențe concrete de muncă. Tinerii care se implică de timpuriu în activități de voluntariat au șanse mult mai mari să se integreze cu succes pe piața muncii și vor fi profesioniștii de nădejde de mâine.

La EduFest vor participa organizații din diverse domenii, precum  , care își vor face sâmbătă cunoscute programele de voluntariat tinerilor.

La EduFest vor fi organizate workshop-uri și activități în care tineri au ocazia să interacționeze direct și să descopere organizațiile participante, jocuri coordonate de voluntari, în care sunt angrenați tinerii, ONG-urile și instituțiile participante.

În cadrul EduFest, tinerii sunt angrenați în Treasure Hunt, cu obiective din oraș, prin care tinerii învață multe informații despre Oradea.

Participarea la EduFest este gratuită.

Mai multe detalii puteți afla la tel : 0753 535174,  0749 909150, contact@edubiz.ro, sau pe pagina de Facebook Edubiz.

EduBiz este asociație non-profit din România, care dezvoltă programe de educație non-formală pentru copiii și tineri. Scopul EduBiz este să contribuie la dezvoltarea tinerelor talente prin programe de dezvoltare personală și profesională, orientare vocațională, programe de leadership, comunicare, de educație antreprenorială, programe prin care tinerii își dezvoltă competențe de viață, pentru a deveni tineri responsabili, de nădejde, profesioniștii de mâine. Program de dezvoltare a tinerelor talente. Internship pentru elevi si studenti in domeniul dorit

Ne găsiți și pe Google News