Barbatul impuscat miercuri, in varsta de 46 de ani, a fost operat si se afla in afara oricarui pericol
Stiri Oradea

Barbatul impuscat miercuri, in varsta de 46 de ani, a fost operat si se afla in afara oricarui pericol

Bărbatul rănit miercuri de un glonț tras de Adrian Hladii se află în afara oricărui pericol, după ce a fost operat, a declarat joi, pentru Agerpres, dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Județean.

Adrian Hladii, autorul crimei asupra tinerei de 24 de ani, iubita bărbatului rănit, este căutat în continuare. O echipa de la criminalistica din Bucuresti se va deplasa la Oradea pentru a veni in sprijinul politistilor si procurorilor oradeni.

Citeste si: Adrian Hladii, ucigasul fetei de 24 de ani din Oradea, dat in urmarire internationala prin Europol

“Pacientul a avut noroc cu carul! A venit cu plagă prin împușcare la baza gâtului, iar glonțul a mers spre umăr, dar nu a afectat nici vasele de sânge mari, nici plămânul… A fost operat, se simte bine, iar acum este pe secție, nici măcar la Terapie Intensivă, în afara oricărui pericol. Noi estimăm că în câteva zile, patru-cinci, el pleacă acasă”, a declarat, pentru Agerpres, dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Județean.

Citeste si: O tanara de 24 de ani, din Oradea, a fost rapita si impuscata in cap de fostul iubit. Agresorul se afla inca in libertate si este cautat de politie

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.