Barbatul impuscat miercuri, in varsta de 46 de ani, a fost operat si se afla in afara oricarui pericol
Stiri Oradea

Barbatul impuscat miercuri, in varsta de 46 de ani, a fost operat si se afla in afara oricarui pericol

Bărbatul rănit miercuri de un glonț tras de Adrian Hladii se află în afara oricărui pericol, după ce a fost operat, a declarat joi, pentru Agerpres, dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Județean.

Adrian Hladii, autorul crimei asupra tinerei de 24 de ani, iubita bărbatului rănit, este căutat în continuare. O echipa de la criminalistica din Bucuresti se va deplasa la Oradea pentru a veni in sprijinul politistilor si procurorilor oradeni.

Citeste si: Adrian Hladii, ucigasul fetei de 24 de ani din Oradea, dat in urmarire internationala prin Europol

“Pacientul a avut noroc cu carul! A venit cu plagă prin împușcare la baza gâtului, iar glonțul a mers spre umăr, dar nu a afectat nici vasele de sânge mari, nici plămânul… A fost operat, se simte bine, iar acum este pe secție, nici măcar la Terapie Intensivă, în afara oricărui pericol. Noi estimăm că în câteva zile, patru-cinci, el pleacă acasă”, a declarat, pentru Agerpres, dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Județean.

Citeste si: O tanara de 24 de ani, din Oradea, a fost rapita si impuscata in cap de fostul iubit. Agresorul se afla inca in libertate si este cautat de politie

loading...