Asociația S.O.S. Autism Bihor sărbătorește în luna martie, zece ani de la înființare
Evenimente

Asociația S.O.S. Autism Bihor sărbătorește în luna martie, zece ani de la înființare

Pentru că ne aflăm în preajma Zilei Mondiale de Conștientizare a Autismului, sărbătorită în întreaga lume pe 2 Aprilie, organizăm în 25 martie, Gala Aniversară ,,Împreună pentru autism” cu începere de la ora 18. 

A devenit deja o tradiție ca în fiecare an, în această perioadă a anului, asociația noastră să-și invite prietenii, colaboratorii, sponsorii, cunoscuții, la o seară caritabilă elegantă, plină de surprize, cu muzică, dans, umor de calitate și licitații de obiecte, într-un local select, având ca scop strângerea de fonduri pentru continuarea proiectelorSOS Autism Bihor asociației.

Anul acesta, evenimentul are pentru noi o dublă semnificație, sărbătorirea a zece ani de realizări pentru copiii noștri și marcarea Zilei Mondiale de Conștientizare a Autismului.

Clădirea Restaurantului Coloseum, care este gazda noastră, va fi luminată în culoarea albastră și tot albastre vor fi baloanele lansate de invitații noștri, înscriindu-ne astfel în campania mondiala de conștientizare a autismului din 2 Aprilie, când mai multe clădiri importante din marile orașe din țară și din lume vor fi luminate în albastru.

Invitații speciali ai serii vor fi: Cătălin Botezatu și Ducu Bertzi, alături de ei vor fi soții Florina și Florin Mariș – Hinsu, Călin Pop (solistul de la Celelalte Cuvinte), Ambra Pop, Raul Silaghi, trupa Cool Style Show Dance, Dana Ionela Jurjuț, Larisa Tripon, Sergilia Popa, Radu Barbura cu Formația Etno 2000 și Dj Serban.

Momentele de umor ale serii vor fi asigurate de Trupa Impro Patzan al cărei spectacol de improvizație este unic si irepetabil.

Deschiderea serii va fi facută de Milena Hus si David Tudor, copii diagnosticati cu autism.

O vom avea ca oaspete important al serii  pe doamna Constantina Diță, atletă româncă, alergătoare pe distanțe lungi, specializată în maraton si semimaraton. La Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing a câștigat medalia de aur la proba de maraton, reprezentând România. 

Prezentatorul serii va fi Mihai Dacin.   

Pentru noi prezența presei la acest eveniment este foarte importantă pentru a sensibiliza opinia publică, de aceea presa va avea o masă rezervată la seara caritabilă. Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră pana în 17 martie.

Rezervări de bilete si informații la telefon 0771631022, 0744559154, 0742529453.