Adrian Hladii, ucigasul fetei de 24 de ani din Oradea, dat in urmarire internationala prin Europol
Stiri Oradea

Adrian Hladii, ucigasul fetei de 24 de ani din Oradea, dat in urmarire internationala prin Europol

Poliţiştii bihoreni efectuează ample cercetări şi investigaţii pentru depistarea barbatului (Adrian Hladii – n.r.), banuit că ar fi fost implicat în evenimentele produse în cursul zilei de 15 martie a.c., în municipiul Oradea, anchetate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sub directa coordonare a procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Cercetarile si verificarile in teritoriu au reinceput si azi, 16.03.2017, fiind masate forte si resurse importante, pentru gasirea acestuia. 

Se folosesc toate resursele şi pistele posibile pentru găsirea lui, se stă de vorbă cu cercul lui de prieteni, apropiaţi. Poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate judeţele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuează scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă„, a precizat Alina Dinu, pentru Agerpres

interlink.ro

Intre timp, surse judiciare spun ca barbatul a fost dat in urmarire internationala in Reteaua Europol

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Tanara de 24 de ani, ucisa de Adrian Hladii, ar fi fost rapita, miercuri dimineata in Cartierul Iosia, de catre acesta, care a suprins-o cu un alt barbat. Agresorul l-a impuscat, intai, pe cel care o insotea, iar apoi a urcat-o pe tanara cu forta in masina, dupa cum declara martorii.

Surse din cadrul anchetei au declarat ca tanara de 24 de ani, pe numele ei Dalia Duca, a fost impuscata in cap si abandonata intr-un autoturism marca BMW, care se presupune ca este cel in care agresorul a urcat-o cu forta. Autoturismul a fost gasit abandonat in zona localitatii Sintion, in apropiere de Oradea.

Citeste si: O tanara de 24 de ani, din Oradea, a fost rapita si impuscata in cap de fostul iubit. Agresorul se afla inca in libertate si este cautat de politie. FOTO

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0