Bănuit că ar fi sustras bani dintr-o societate comercială, reținut de polițiștii din Aleșd.
Stiri Bihor

Bănuit că ar fi sustras bani dintr-o societate comercială, reținut de polițiștii din Aleșd.

Vineri, 2 octombrie a.c., polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd au identificat un bărbat de 38 de ani, din Aleșd, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din Aleșd îl bănuiesc pe acesta că, în noaptea de 28 septembrie a.c., ar fi pătruns prin efracție într-un magazin alimentar din Aleșd și, dintr-un sertar, ar fi sustras 17.338,65 lei.

În urma percheziției domiciliare efectuată pentru documentarea și probarea activității infracționale a celui în cauză, polițiștii din Aleșd au descoperit în locuința bărbatului 11.950 de lei și 100 de euro, banii fiind recuperați de polițiști și restituiți administratorului societății.

interlink.ro

Tot vineri, 2 octombrie a.c., polițiștii din Aleșd au dispus față de bărbatul de 38 de ani măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Ne găsești și pe Google News