Un Mercedes, în valoare de 22.000 euro, căutat de autorităţile din Austria, retinut in Vama Bors
Stiri Oradea

Un Mercedes, în valoare de 22.000 euro, căutat de autorităţile din Austria, retinut in Vama Bors

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Borș  au descoperit un autoturism marca Mercedes, în valoare de 22.000 euro, căutat de autorităţile din Austria.

 În data de 04.10.2020, în jurul orei 06.40, la Punctul de Trecere al Frontierei Borș s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din ţară, un cetăţean turc, în vârstă de 43 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes Benz, an de fabricație 2017, înmatriculat în Austria.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Austria în data de 30.09.2020.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul în cauză l-a închiriat prin intermediul unui conațional de-al său, menţionând că nu avea cunoştinţă despre faptul că maşina era căutată de autorităţi.

Mijlocul de transport, în valoare de 22.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Borș, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

loading...