Balul Operei Vox 2017 la Teatrul Regina Maria, din Oradea, pentru al doilea an consecutiv
Evenimente

Balul Operei Vox 2017 la Teatrul Regina Maria, din Oradea, pentru al doilea an consecutiv

Peste doar două zile, pentru al doilea an consecutiv, Teatrul Regina Maria este gazda Balului Operei Vox. În 27 februarie, de la ora 19:00, oaspeților le-a fost pregătit un spectacol din trei părți, prima și a treia de muzică clasică și balet, iar cea de a doua prezentării de modă Cătălin Botezatu.

În pauza primei părți, chiar înainte de show-ul fashion, spectatorilor le-a fost pregătită degustarea de băuturi și BALUL Operei Vox 2017preparate asigurate de Hotel President, Savor, Varadia, Fan Ice, Butoiul de Aur, Hanul Pescarilor, Coffee To Go, Izvorul Minunilor, Hotel Melody, Real, Cramele Recaș, Hotel Maxim și Hotel Silver.

Balul Operei Vox va fi deschis de tineri debutanți, fetele îmbrăcate în rochiile de mireasă de la salonul Evelyn, iar băieții în frac și papioane albe, sub conducerea maestrului coregraf Maris Pușcov, de la Clubul de dans Fit Dance.

O seară elegantă, rafinată, care nu ar fi fost posibilă fără sprijinul partenerului oficial D&C Oradea și Porsche Finance Group, al partenerului principal Restaurant Astoria – Hotel Astoria – Sala de evenimente Queen Mary, al restaurantelor Astoria, Corsarul, Allegria, Vinotera, hypermarket-ului Real și Hotel Melody.

Ținuta Paulei Rad, soprana de la Românii au talent, este asigurată de designer-ul orădean Gabriella Olar.

Oradea a organizat si in 2016 Balul Operei Vox prin Asociaţia Culturală Opera Vox, cea care a adus la Oradea spectacole de operă precum Aida şi Traviata, “Vorbesc des cu orădenii care vin la spectacolele noastre. Mulţi nu-şi permit să meargă la Budapesta sau Viena, dar mi-au spus că ar fi frumos să avem un bal de tip vienez la Oradea“, explica atunci Ioan Vrăşmaş, preşedintele asociaţiei, care a decis să le dea ascultare dorinţelor.

La editia din acest an costul biletelor variază între 50 – 150 lei, în funcție de locul dorit (în sală, lojă sau balcon). Biletele sunt puse în vânzare la Agenția Teatrului Regina Maria, de marți – vineri între orele 10 – 19, iar sâmbăta și duminica între 10 – 13.