Audi, prin D & C Oradea și Porsche Finance Group, îl aduce pe Cătălin Botezatu la Balul Operei Vox!
Evenimente

Audi, prin D & C Oradea și Porsche Finance Group, îl aduce pe Cătălin Botezatu la Balul Operei Vox!

evomag.ro

Foarte puțin timp a mai rămas până în ziua Balului Operei Vox. Anul acesta, fastuosul eveniment se bucură de prezența designer-ului Cătălin Botezatu, care a ajuns, cu avionul, în orașul de pe Criș astăzi, 24 februarie, cu sprijinul dealer-ului auto D & C Oradea.

Prin marca de autoturisme Audi, orădenii au șansa de a vedea live un adevărat show marca Cătălin Botezatu, deoarece partea a doua a spectacolului este dedicată prezentării a două colecții de modă, una pentru femei – haute couture și una pentru bărbați – costume de ceremonie, ce poartă semnătura celebrului creator.

În perioada 24 – 28 februarie, invitatul este găzduit de Hotelul Astoria și va lua masa la restaurantele Astoria, Corsarul, Allegria, Vinotera și Silver Hotel.

decathlon.ro

De asemenea, duminică în Oradea vor ajunge și binecunoscuții Mirela Vescan, make up artist, și Laurent Tourette, hairstylist. Și aceștia din urmă se vor bucura de confortul și eleganța Hotelului Astoria.

În ziua de luni, orădenilor le-a mai fost pregătită o surpriză, tot de sponsorul oficial al Balului Operei Vox, ediția 2017, D & C Oradea, și anume expunerea a trei autoturisme superbe, marca Audi.

Așadar, toți pasionații de mașini, dornici să vadă cele mai noi modele Audi Q7, Audi Q5 și Audia A5 sunt invitați să admire frumoasele exponate.

Și asta nu e tot, deoarece iubitorii de cai putere își vor putea face fotografii cu cele trei autoturisme Audi care vor fi expuse după orele 17:00, în 27 februarie, în fața Teatrului Regina Maria. Cu toții sunt invitați să vadă superbitățile pe patru roți, fie că și-au cumpărat, fie că nu și-au cumpărat bilete pentru Balul Operei Vox.