Aviz amatorilor! Trei oradeni au ajuns la inchisoare pentru ca au condus fara permis sau bauti la volan
Stiri Oradea

Aviz amatorilor! Trei oradeni au ajuns la inchisoare pentru ca au condus fara permis sau bauti la volan

Joi, 27 septembrie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Biroului de Ordine Publică – Poliția Municipiului Oradea au depistat pe raza municipiului Oradea un tânăr de 24 de ani, din Oradea, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepsei privative de libertate. Acesta a fost condamnat la 220 de zile de închisoare în regim de detenție, transformate din amendă penală, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tot joi, 27 septembrie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale au depistat pe raza municipiului Oradea un bărbat de 36 de ani, din Oradea, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse de 1 an și 3 luni închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Biroului de Ordine Publică – Poliția Municipiului Oradea  au depistat pe raza municipiului Oradea un bărbat de 38 de ani, din Oradea.

Judecătoria Oradea a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 an și 2 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

Foto: ilustrativ