Aviz amatorilor! A fost arestat preventiv tanarul de 19 ani din Sacuieni, care a fugit de la un accident
Stiri Bihor

Aviz amatorilor! A fost arestat preventiv tanarul de 19 ani din Sacuieni, care a fugit de la un accident

Miercuri, 2 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Marghita l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Marghita pe tânărul de 19 ani, din Săcueni, care la 30 aprilie a.c., la ora 23.10, a fost implicat într-un accident rutier produs pe drumul județean 767A, în localitatea bihoreană Sânnicolau de Munte, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și având o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului rutier o persoană a suferit leziuni ușoare, iar conducătorul autoturismului a părăsit locul fața locului fără încuviințarea poliției, fiind identificat ulterior de polițiștii rutieri (caz mediatizat miercuri, 2 mai a.c.).

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita s-au adresat Judecătoriei Marghita cu propunere de arestare preventivă a celui în cauză, iar instanța de judecată a emis pe numele tânărului de 19 ani din Săcueni un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Marghita continuă cercetările în cauză sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.