Atentie! Traficul pe DN76 in zona localitatii Hidiselul de Sus va fi deviat. Tiplea: Vrem sa finalizam cat mai repede lucrarile
Stiri Bihor

Atentie! Traficul pe DN76 in zona localitatii Hidiselul de Sus va fi deviat. Tiplea: Vrem sa finalizam cat mai repede lucrarile

Pentru a accelera ritmul lucrărilor pe DN 76, prefectul Dumitru Țiplea, împreună cu reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, ai constructorilor de pe sectoarele DN76 și ai Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, a luat decizia devierii temporare a traficului pe drumul național între Hidișelu de Sus și Copăceni.

Începând de azi, 31 august, ora 12.00, pentru o perioadă de 3 săptămâni, traficul rutier de tranzit va fi deviat pe porțiunea cuprinsă între localitățile Hidișelu de Sus și Copăceni, de la km 141+100 până la km 167+700, de luni până vineri, în intervalul orar 07.30 – 18.30. Traficul auto va fi direcționat pe drumurile județene 768 și 795, respectiv prin localitățile Calea Mare, Lăzăreni, Holod, Vintere.

Polițiștii bihoreni vor fi prezenți în trafic, la capetele sectorului de drum restricționat, pentru a dirija, fluidiza și devia circulația pe ruta ocolitoare menționată.

Restricțiile de circulație nu se vor aplica persoanelor care locuiesc în localitățile traversate de porțiunea din DN 76 restricționată și nici serviciilor de intervenție: ambulanță, politie și pompieri.

interlink.ro

Rugăm conducătorii auto prezenți în trafic să respecte restricțiile de circulație impuse pe tronsonul de drum național restricționat și indicațiile polițiștilor prezenți în teren. 

Prefectul Dumitru Țiplea a precizat că „decizia a fost luată pentru a accelera ritmul lucrărilor de reabilitare. E un efort al tuturor: al autorităților, Poliției, riveranilor, cetățenilor, cărora le mulțumesc pentru înțelegere. În același timp, aștept din partea constructorilor rezultate rapide și vizibile, pe măsura efortului comun.

Foto: arhiva

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News