Atentie la cosurile de fum! Doua incendii au avut loc, in acest weekend, in localitatile Hotar si Astileu, din cauza unor cosuri de fum defecte
Stiri Bihor

Atentie la cosurile de fum! Doua incendii au avut loc, in acest weekend, in localitatile Hotar si Astileu, din cauza unor cosuri de fum defecte

În cursul serii de sâmbătă, 01 decembrie a.c., echipajele Stației de Pompieri Aleșd au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o construcție anexă din cadrul unei gospodării situate în localitatea Aștileu.

Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul, care se manifesta la acoperișul magaziei de lemne, înainte ca acesta să să se propage la locuința aflată în apropiere.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un coş de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

În urma producerii evenimentului, a ars acoperișul magaziei de lemne.

Duminică, 02 decembrie a.c., în jurul orei 19.55, pompierii Stației Aleșd au fost alertați pentru stingerea unui incendiu izbucnit, cel mai probabil, tot din cauza unui coș/burlan de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile,  la acoperişul unei locuinţe situate localitatea Hotar, comuna Țețchea.

Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea flăcărilor la întreaga casă și limitând pagubele la aproximativ doi metri pătraţi de scândură.

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News