Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 3-9 decembrie 2018
Vremea

Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 3-9 decembrie 2018

Administratia Nationala de Meteorologie ne informeaza ca, vremea in saptamana 3-9 decembrie va fi normala din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult noros si va ploua aproape in fiecare zi.

Luni, vremea va inchisa si va ploua dimineata si seara. Temperatura aerului va urca, la amiaza, pana la valoarea de 7ºC, in timp ce minima va cobori spre 4ºC.

Marti, va ploua mai ales in prima parte a zilei, apoi cerul se va degaja treptat. Maxima zilei va ajunge, la amiaza, la 8ºC, in timp ce minima va cobori spre 0ºC. Vantul se va intensifica din sector S, in prima parte a zilei.

Miercuri, cerul va fi variabil, iar pentru cateva ore, in jurul amiezii, isi va face aparitia si soarele. Temperatura maxima  se va situa in jurul valorii de 5ºC, in timp ce minima, din cursul noptii, va redeveni negativa si se va situa in jurul valorii de -1ºC.

Joi, vremea va redeveni inchisa si umeda. Precipitatii sub forma de ploaie vor fi posibile  in special spre seara si pe parcursul noptii. Maxima zilei va fi de 4ºC, in timp ce minima  va fi de 0ºC. Vantul va sufla moderat din sector N.

Vineri, vremea va fi inchisa si umeda cu un cer  mai mult noros. Se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie pe tot parcursul zilei. Maxima zilei va urca la 4ºC, in timp ce minima va cobori la 2ºC. Vantul va avea unele intensificari, spre seara, din sector S.

Sambata, vremea va ramane inchisa si umeda. Vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, care spre seara se pot transforma in lapovita. Maxima zilei  va urca pana la valoarea de 7ºC, in timp ce minima va cobori spre 1ºC. Vantul va continua sa sufle moderat, cu viteze de 25-30 km/h din sector S.

Duminica, vremea va fi umeda cu un cer mai mult noros, temporar va ploua. Temperatura maxima va urca spre 5ºC, in timp ce minima va cobori spre 0ºC.

Ne găsiți și pe Google News