Atac terorist in Anglia! Cel putin 19 morti si 60 de raniti la Manchester(Anglia) intr-un atac sinucigas cu bomba. (VIDEO)
Extern

Atac terorist in Anglia! Cel putin 19 morti si 60 de raniti la Manchester(Anglia) intr-un atac sinucigas cu bomba. (VIDEO)

Poliția britanică a anunțat că tratează ca pe un atac terorist o explozie produsă luni seara la sala de concerte Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande, transmit agențiile de presă internaționale. Un bilanț actualizat al poliției confirmă că incidentul s-a soldat cu 19 morți și aproximativ 60 de răniți.

UPDATE: ora 09:00. Politia britanica a confirmat faptul ca atacul de la arena din Manchester a fost unul terorist sinucigas, iar bilantul mortilor a ajuns la 22, in mare parte tineri, care participau la un concert

UPDATE: ora 08:00. Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei a anuntat ca, pana in prezent nu a fost confirmata identitatea niciunui cetatean roman.

La acest concert participau forte multi tineri, iar politia britanica anunta ca printre victime sunt foarte multi copii.

Martorii afirmau că au auzit o bubuitură puternică, iar pe rețelele de socializare, de pe internet, au fost postate imagini cu spectatori fugind de la concert.

Forțele de ordine au izolat zona imediat și au întrerupt traficul feroviar spre gara Victoria din Manchester, aflată în apropiere.

atac terorist manchester 23.05

Guvernul Regatului Unit, condus de premierul Theresa May, se va reuni de urgență , in aceasta dimineata, la ora locala 9.00, după explozia de la Manchester soldată luni noaptea cu 19 morți și circa 60 de răniți, transmite televiziunea Sky News, preluată de Reuters.

Stire in curs de actualizare…

Ne găsiți și pe Google News