4 accidentati, din care 1 minor de 7 ani, intr-un accident la Osorhei
Stiri Bihor

4 accidentati, din care 1 minor de 7 ani, intr-un accident la Osorhei

Sâmbătă, 20 mai a.c., la ora 15.40, pe D.N. 1, în localitatea Oșorhei, judeţul Bihor, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Cluj -Oradea, intenționând să depășească o coloană de autovehicule, a pătruns pe sensul opus de deplasare şi a acroșat lateral stânga un autotren cu semiremorcă, condus de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Cluj Napoca, judeţul Cluj.

În urma impactului, autoturism a ricoșat în partea stânga spate a unui alt autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani, din Oradea, care staționa în coloană.

În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism şi o femeie de 30 de ani, din localitatea bihoreană Tileagd, pasageră a sa, au suferit leziuni uşoare. De asemenea, o femeie de 31 de ani şi un minor de 7 ani, ambii din Oradea, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni uşoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News