(P) Aspecte de care trebuie tinut cont cand pariezi live
Diverse

(P) Aspecte de care trebuie tinut cont cand pariezi live

noriel.ro
Multi utilizatori ai caselor online prefera pariurile live, unul din principalele motive reprezentandu-l perioada scurta de timp dintre plasarea pariului si aflarea rezultatului.

Cei ce pariaza live sunt, totodata, constienti de riscul mai mare fata de pariurile pre-live. Asta din mai multe cauze, principala reprezentand-o timpul scurt pe care il ai la dispozitie pentru a efectua o analiza a acelei partidei. Din pacate, nu multa lume care plaseaza pariuri live tine cont de anumite reguli pe care ar trebui sa le respecte pentru ca sansele unui pariu castigator sa creasca. Mai jos vom enumera cateva lucruri bine de stiut inainte de a plasa pariuri live.

  1. Analizeaza statistica echipelor/jucatorilor

Chiar daca un eveniment live este destul de dinamic, putandu-se schimba frecvent echipa/jucatorul care domina, este foarte important sa consulti statistica oponentilor care se confrunta pentru a sti ce pariu sa plasezi sau pentru a te asigura ca pariul pe care ai dorit sa-l plasezi initial are acoperire. Sigur, in acest interval cota dorita ar putea scadea, insa te vei simti mai plin de incredere daca si statistica este de partea pontului pe care voiai sa-l plasezi.

  1. Nu juca niciodata la recuperare

Un motiv frecvent intalnit pentru care utilizatorii prefera pariurile live il reprezinta acela de a incerca sa-si recupereze intr-un interval de timp foarte scurt pierderile financiare cauzate anterior. Dupa un pariu pierdut pastreaza-ti gandirea limpede si nu incerca ca la urmatorul sa plasezi o miza care, odata pariul castigat, ar acoperi pierderea precedenta, deoarece nu ai nicio garantie ca vei castiga. Asta mai ales daca omiti primul pas, cel despre care am vorbit mai sus.

decathlon.ro
  1. Pariaza doar pe meciuri in care ai auzit de ambii oponenti

O greseala comisa de multi utilizatori o constituie parierea in necunostinta de cauza. Astfel, in cazul in care o echipa sau un jucator este foarte cunoscut, iar despre adversar nu detii informatii sau, in orice caz, foarte putine, probabil esti tentat sa pariezi pe ceea ce cunosti. Inainte de a comite aceasta greseala, incearca sa afli cat mai multe date despre “necunoscut”.

  1. Cotele te pot pacali nu de putine ori in cazul unor partide in desfasurare

Astfel de cazuri intalnim mai ales in sporturi unde jucatorii sau echipele servesc si ne referim aici mai ales la tenis si la volei, desi aici este mai putin vizibil. Astfel, inainte ca un jucator sa serveasca, a sa cota la victorie este mai mare, pentru ca in cazul in care acesta isi va castiga serviciul cota sa sa scada. Sigur, se poate si ca echipa/jucatorul care pleaca favorit sa aiba un inceput mai prost de meci, astfel cota outsiderului scazand mult. Este insa foarte probabil ca el sa-si revina pe parcursul partidei.

  1. Ar fi bine ca inainte sa plasezi un pariu sa vizualizezi meciul in transmisiune directa

Multe case de pariuri iti ofera ocazia de a urmari diverse meciuri, nu doar din sporturile populare. Daca vei viziona partida, iti vei da seama mult mai bine de cursul ei.  Sunt situatii in care rezultatul nu reflecta realitatea din teren in acel moment, astfel ca vizionarea unei partide la care intentionezi sa mizezi te poate feri de multe pariuri pierdute.

Avand aceste lucruri in minte te poti apuca de pariuri live. Nu oriunde, ci la casele online care dispun de o oferta bogata la aceasta sectiune. Pentru a le descoperi mai repede te invitam sa studiezi clasamentul obiectiv al caselor din punct de vedere al pariurilor live, clasament care poate fi gasit pe site-ul Intelbet. Aici poti studia si clasamente ce privesc oferta pre-live, insa si cele din punctul de vedere al utilizatorilor Intelbet.

Tot pe https://intelbet.ro vei gasi si recenzia fiecarei case de pariuri online licentiate in Romania. In pagina recenziei unei case vei putea studia informatii despre cote, oferta live, cea pre-live, putand descoperi insa si 3 puncte tari, respectiv 3 puncte slabe avute. Tot pe pagina recenziei poti folosi butonul “Adauga feedback” daca ai de impartasit vreo opinie legata de un punct forte/slab al casei de pariuri respective. Alternativ, in cazul in care intampini o problema legata de contul tau nu ezita sa selectezi butonul “Adauga o reclamatie”.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.