ASCO si CARPO i-au sarbatorit pe parintii si bunicii nostri, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice
Diverse

ASCO si CARPO i-au sarbatorit pe parintii si bunicii nostri, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Administraţia Socială Comunitara Oradea, ca în fiecare an, i-a sărbătorit pe părinţii si bunicii nostri.

Astfel, instituţia noastră, în colaborare cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Oradea (CARPO), a pregătit o masă festivă pentru 70 de persoane de vârsta a treia și le-au acordat, în semn de recunoștință, diplome, flori şi câte o sticlă de vin. În semn de apreciere şi recunoştinţă au fost invitate persoane vârstnice din cadrul Uniunii Femeilor Bihor Oradea şi a Asociaţiei Pensionarilor Maghiari Partium.

Ziua Internaţionala a Persoanelor Vârstnice Oradea Birta si MosEvenimentul s-a desfășurat la Popota Garnizoanei Militare Oradea într-o atmosferă de sărbătoare, atmosferă întreţinută de Orchestra “Rapsodia Bihoreană”, condusă de dl.dir.Liviu Buţiu. Doamnele muzicii populare bihorene, Antonela Ferche Buţiu, Maria Sidea, Viorica Bradea, Florica Ruja au încântat auditoriul cu un minunat moment artistic.

Un moment deosebit al evenimentului a fost aniversarea zilei de naştere a doamnei muzicii populare româneşti, dna Maria Haiduc care a adus un plus de voie bună cu cântece populare şi romanţe de altădată.  

La finalul evenimentului toţii invitaţii au cântat tradiţionalul “Lamulţi ani!”şi au fost răsfăţaţi cu un delicios tort aniversar, făcut special pentru ei.

Dl.viceprimar Florin Birta le-a mulţumit celor prezenţi pentru rolul lor activ în comunitatea locală de-a lungul anilor şi în numele administrației locale, le-a dorit multă sănătate şi numai bucurii.