Aproape 100 de vitezomani au fost sanctionati, in doar 24 de ore, de politistii bihoreni, pe drumurile din judet
Stiri Bihor

Aproape 100 de vitezomani au fost sanctionati, in doar 24 de ore, de politistii bihoreni, pe drumurile din judet

142 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore. Aproape 100 dintre sancțiunile aplicate au fost pentru exces de viteză. 

Miercuri, 19 aprilie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă, a depășirilor neregulamentare și, în general a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 142 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 78.265 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut nouă permise de conducere.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 99 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 22 pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționate două depășiri neregulamentare, iar 19 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Ne găsiți și pe Google News