Adio Pasc! Welcome Balacel! Sefia Aeroportului Oradea preluata in interimat de Balacel Dan Traian, fostul adjunct a lui Gheorghe Pasc
Stiri Oradea

Adio Pasc! Welcome Balacel! Sefia Aeroportului Oradea preluata in interimat de Balacel Dan Traian, fostul adjunct a lui Gheorghe Pasc

Aeroportul Oradea anunta, intr-un comunicat, ca directorul Aeroportului International Oradea, dl. Gheorghe Pasc, a renuntat la mandatul de manager al R.A. Aeroportul Oradea.

In comunicat se mai arata ca interimatul la sefia aeroportului va fi asigurata de directorul general adjunct, dl. Balacel Dan-Traian, pana la finalizarea selectiei pentru functia de director general al R.A. Aeroportul Oradea.

La inceputul lunii august, fostul diector general, Gheorghe Pasc a informat membri Consiliului de Administratiei ca, incepand cu data de 2 septembrie 2019 va renunta la mandat, chiar daca contractul lui expira in luna octombrie.

Va reamintim ca, in prezent, Aeroportul Oradea nu mai are niciun zbor extern, iar singura companie care mai opereza aici este TAROM, cu un orar redus, dar la preturi exorbitante. Singurele zboruri externe sunt asigurate de operatorii din turism, care au avut cateva chartere in aceasta vara, curse care se vor inchiea in luna septembrie.

Desi presdintele CJ Bihor, dl. Pasztor, se lauda, in nenumarate randuri, ca va asigura zboruri externe, asigurandu-ne ca “in curand” vom avea zboruri, acestea nu au mai venit.

Ne-a mai ramas speranta, poate la anul, poate Bolojan…. pana atunci bate vant de iarna.

loading...