Târgul de Cariere pregătește cel mai complex sezon de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova
Stiri Oradea

Târgul de Cariere pregătește cel mai complex sezon de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova

Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova, anunță începerea unui nou sezon de evenimente destinate atât celor ce își caută un loc de muncă, cât și companiilor dornice să angajeze. În perioada octombrie-noiembrie 2019 vor avea loc opt evenimente de recrutare în șapte orașe din România și Republica Moldova: Cluj Napoca, Iași, Chișinău, Sibiu, Brașov, Târgu Mureș și Oradea.

La fiecare eveniment organizat de Târgul de Cariere participă între 1200 și 8000 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în special tineri cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 ani, sezonul toamnă 2019 anunțând a fi cel mai complex sezon de până acum.

Pentru fiecare dintre cele 8 evenimente desfășurate în sezonul de toamnă 2019, Târgul implementează diferite concepte de activări și acțiuni menite să atragă participanți cât mai mulți și din domenii cât mai diverse.

Citeste si: Peste 1000 de persoane au participat la Târgul de Cariere Oradea din aprilie 2019

In ultimii șapte ani, evenimentele de recrutare organizate de Târgul de Cariere au cunoscut o creștere constantă de 10% atât a numărului de participanți cât și a companiilor prezente. Tendința este aceea de creștere a mediei de vârstă a persoanelor prezente la târgurile de recrutare, iar în funcție de orașul de desfășurare a evenimentului, pregătirea și experiența profesională a candidaților este mai accentuată.

Domeniile din care provin companiile ce oferă locuri de muncă sunt diverse, de la Retail, Resurse Umane, Inginerie sau Financiar-Bancar și până la Automotive, Turism, Contabilitate, Consultanță și IT, posturile disponibile și numărul acestora fiind diferite de la un oraș la altul. În plus față de edițiile trecute, ediția de toamnă 2019 va include și joburi part-time și internship-uri pentru anumite companii, în anumite orașe.

 Târgul de Cariere va ajunge la oradea in data de 8 noiembrie, urmand ca, perioada urmatoare sa va dam mai multe detalii despre eveniment