Accident mortal la iesire din Uileacu de Cris, in urma unei coliziuni dintre un autocar cu 26 de persoane si un autoturism
Stiri Bihor

Accident mortal la iesire din Uileacu de Cris, in urma unei coliziuni dintre un autocar cu 26 de persoane si un autoturism

evomag.ro
Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineata, pe DN 1 la iesirea din localitatea Uileacu de Cris, in directia Urvind, in care au fost implicate un autoturism si un autocar cu 26 de persoane la bord.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române  „pe DN1 Oradea – Cluj, în zona localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor, a avut loc o coliziune între un autocar  şi un autoturism. Circulaţia rutieră a fost blocata cca 60 de minute iar traficul rutier a fost deviat pe DJ 108I Tileagd – Teleghiu, pentru ambele sensui de mers.

„La fata locului au ajuns 6 echipaje de pompieri  militari, un echipaj SMURD Oradea si o ambulanta de la SAJ Bihor, care au procedat la descarcerarea victimei din autoturism, care, din pacate, a fost declarata decedata.

Luni, 19 august a.c., la ora 07.43,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112,  cu privire la producerea, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Uileacu de Criș spre Urvind, a unui accident rutier între un autocar în care se aflau 24 de pasageri și doi șoferi și un autoturism.

decathlon.ro

La locul producerii accidentului s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță de tip B2 și o autospecială de lucru cu apă și spumă, echipajul de descarcerare grea al Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea șoferului autoturismului, care, din nefericire, a fost declarat decedat, iar echipajele medicale și  pompierii paramedici au efectuat evaluarea de specialitate a celor 26 de persoane aflate în autocar, din care, doar conducătorul auto, care prezenta excoriaţii la nivelul membrelor inferioare, a necesitat îngrijiri medicale, acesta refuzând însă transportul la spital”, se arata in comunicatul ISU Crisana.