Cauzele producerii accidentului mortal din aceasta dimineata, in care un tanar de 23 de ani si-a pierdut viata
Stiri Bihor

Cauzele producerii accidentului mortal din aceasta dimineata, in care un tanar de 23 de ani si-a pierdut viata

In urma accidentului rutier produs astazi pe DN 1, la iesirea din localitatea bihoreana Uileacu de Cris, politistii prezenti la fata locului au tras primele concluzii. Astfel, tanarul de 23 de ani, ce conducea un autoturism pe directia Oradea – Alesd, a depasit o aututilitara, dar nu a mai revenit pe sensul lui de circulatie si a intrat in coliziune frontala cu autocarul ce venea din sens opus.

Intr-un comunicat trimis InfoOradea, IPJ Bihor transmite: “Luni, 19 august a.c., la ora 07.40, pe D.N. 1, între localitățile bihorene Uileacu de Criș și Urvind, un tânăr de 23 de ani, din comuna Vadu Crișului, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Aleșd – Oradea, s-a angajat în depășirea regulamentară a unei autoutilitare, condusă de un bărbat de 59 de ani, din comuna Lugașu de Jos, județul Bihor, apoi a rulat pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autocar, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 35 de ani, din localitatea Miroslava, județul Iași.

În urma accidentului rutier, tânărul de 23 de ani, care conducea primul autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Polițiștii rutieri din Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

loading...