Accident in care a fost implicat un motociclist, in aceasta dimineata in Oradea
Stiri Oradea

Accident in care a fost implicat un motociclist, in aceasta dimineata in Oradea

Un nou accident, in care a fost implicat un motociclist, s-a petrecut in aceasta dimineata in Oradea, la intersectia strazilor Lacul Rosu si Stefan cel Mare.

Din spusele martorilor, motociclistul circula pe Stefan cel Mare, iar de pe Lacul Rosu a aparut un autoturism ce a intrat in intersectie fara sa acorde prioritate.

In urma coliziunii, motociclistul a suferit multiple leziuni. „Are dureri la mana dreapta, la umeri si cred ca si la genunchiul drept„(motociclistul – n.r.), au declarat martorii.

Circulatia a fost blocata pe un sens, pana la ora 08:00

interlink.ro

Politistii sositi la fata locului cerceteaza cauzele producerii accidentului. 

UPDATE: 27.06: IPJ Bihor ne infrmeaza ca, luni 26 iunie a.c., la ora 06.41, la intersecţia străzii Lacul Roșu cu strada Ștefan cel Mare din municipiul Oradea, un bărbat de 41 de ani, din comuna Vladimirescu, judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lacul Roşu, nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire” și nu a acordat prioritate de trecere vehiculelor.

Astfel, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar pe Bulevardul Ștefan cel Mare de un bărbat de 35 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit leziuni uşoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Foto: info Trafic BIHOR

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News