Accident grav in Ungaria, in apropiere de Vama Bors. Trei romani au decedat si alti 6 sunt in stare grava (VIDEO)
National

Accident grav in Ungaria, in apropiere de Vama Bors. Trei romani au decedat si alti 6 sunt in stare grava (VIDEO)

Potrivit informațiilor disponibile momentan, accidentul s-a soldat cu decesul a 3 cetățeni români, precum și cu rănirea altor 6 cetăteni români, care au fost transportați și internați la spitale din proximitate, urmand sa fie transportati la spitalele din Oradea.

Surse din anturajul politiei maghiare spun ca soferul ar fi adormit la volan si a lovit TIR-ul, care era stationat pe margine drumului,  in plin,

Toate cele 9 victime circulau la bordul unui microbuz care se îndrepta spre România dinspre Anglia. Până în prezent, circumstanțele în care s-a produs accidentul nu au fost clarificate.

Din informatiile pe care le avem se pare ca un TIR și un microbuz, în care se aflau 9 persoane, au intrat în coliziune în apropiere de Biharkeresztes.

Consulatul General al României la Gyula a transmis ca “are în atenție accidentul produs în dimineața zilei de 25 iulie a.c. și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare.

De asemenea, o echipă mobilă împreună cu șeful oficiului consular s-au deplasat în regim de urgență, la locul accidentului și la spitalele din zonă pentru a acorda sprijinul necesar

Consulatul General al României la Gyula monitorizează cu prioritate cazul și este în contact cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări“, mai transmit acestia.

Foto: Captura Youtube

loading...