A inceput licitatia pentru amenajarea malului stang al Crisului Repede. Cum va arata (GALERIE RANDARI)
Stiri Oradea

A inceput licitatia pentru amenajarea malului stang al Crisului Repede. Cum va arata (GALERIE RANDARI)

Proiectul „Creșterea mobilității urbane pietonale și ciclistice pe malul stâng al Crișului Repede în municipiul Oradea” se află în procedură de licitație deschisă, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.

CITESTE SIPlanul de mobilitate urbana durabila al Oradiei prevede intervenţii majore asupra infrastructurii de circulaţie

Această investiție se integrează în Planul de mobilitate urbană durabilă și vizează valorificarea potențialului arhitectural al zonei. Proiectul cuprinde reabilitarea îmbrăcăminții rutiere și a trotuarelor, precum și a bordurilor aferente, conservarea, restaurarea și reconstituirea stâlpilor de iluminat, a jardinierelor și parapetului metalic, opera arhitectului László Vágó, reabilitarea estetică a zidului de sprijin, reabilitarea pietonalului și refacerea scărilor de pe traseul acestuia, precum și crearea unui parcurs pietonal la cota râului în dreptul parapetului și lucrărilor fraților Vágó și conectarea acestuia sub podul Sfântul Ladislau cu zona amenajată prin proiectul de parcare supraetajată. Un alt obiectiv vizat prin intermediul acestui proiect este amenajarea spațiilor verzi pentru crearea unei alei pietonale atractive, dotate cu mobilier urban și iluminat public. Totodată, va fi amenajată și o pistă de biciclete cu două sensuri, la cota străzii, prin lărgirea profilului stradal în două zone.

Prin lucrările propuse se urmărește oferirea unei alternative eficiente și agreabile de circulație pietonală între Podul Sfântul Ladislau și Podul Centenarului proiectat. Se dorește, de asemenea, ca acest proiect să fie corelat din punct de vedere arhitectural cu celelalte proiecte de reabilitare din Centrul Istoric.

Valoarea totală a acestei investiții este de 9881510,10 RON (fără TVA) iar durata de execuție a lucrărilor este de 15 luni.

Cei interesați pot depune oferte în SICAP, până la data de 17 iulie 2018, ora 15:00.

Informații suplimentare pot fi obținute accesând site-ul www.e-licitatie.ro – anunț de participare CN1001046 din data de 06.06.2018.

CITESTE SI: Primarul Ilie Bolojan a prezentat, azi, proiectele legate de mobilitatea urbana si zona centrala a Oradiei. Ce investitii urmeaza sa se faca in Oradea

 

loading...