Tigarete nemarcate confiscate de politistii bihoreni, intr-o actiune in zona pietelor din judetul Bihor
Stiri Bihor

Tigarete nemarcate confiscate de politistii bihoreni, intr-o actiune in zona pietelor din judetul Bihor

noriel.ro

Luni, 9 iulie a.c., polițiștii Secţiei nr.8 de Poliţie Rurală Tinca au depistat pe raza comunei bihorene Tinca o femeie de 41 de ani, din comuna Răbăgani, județul Bihor, în timp ce oferea spre comercializare, dintr-un autoturism, 150 de pachete de țigări (3.000 de țigarete) nemarcate legal, în valoare totală de 1.500 lei.

Cea în cauză a fost sancţionată contravenţional conform prevederilor Legii nr.12/1990, cu amendă în valoare de 500 lei, iar țigaretele nemarcate au fost ridicate în vederea confiscării.

De asemenea, duminică, 8 iulie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat un bărbat de 62 de ani, din Oradea, în timp ce oferea spre comercializare 100 de pachete de țigări (2.000 de țigarete) nemarcate legal, în apropierea unei piețe din municipiul Oradea.

decathlon.ro

Țigaretele nemarcate legal, în valoare de 1.000 lei, au fost confiscate, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor legii nr.12/1990, cu amendă în valoare de 500 lei.