Florin Birta: Nu vom receptiona si nici nu vom plati lucrari care fac rabat de la calitate, in Oradea
Stiri Oradea

Florin Birta: Nu vom receptiona si nici nu vom plati lucrari care fac rabat de la calitate, in Oradea

noriel.ro
Ca urmare a lucrărilor efectuate de firma Gauss Topo de asfaltare a străzii Aleea Ștrandului care au fost finalizate în cursul zilei de joi, reprezentanții Direcției Tehnice au verificat în teren calitatea lucrărilor și au constatat că acestea nu corespund din punct de vedere tehnic și calitativ. Astfel s-a constatat că în urma așternerii asfaltului, calea de rulare prezintă denivelări pe această porțiune de drum.

În aceste condiții nu vom recepționa și plăti această lucrare iar săptămâna viitoare vom solicita constructorului refacerea lucrărilor.

,,La toate lucrările din oraș punem accent pe calitate și indiferent de cine realizează lucrarea, orice abatere de la calitate va trebui remediată pe cheltuiala constructorului”, a subliniat Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea.

Contactat de infoOradea, Viceprimarul Birta ne-a declarat: „Am fost la fata locului si am constatat ca lucrarea nu a fost facuta conform standardelor. Nu pot accepta, indiferent de numele firmei, asemenea lucrari, in Oradea

orange.ro

De asemenea, Viceprimarul Birta a tinut sa sublinieze: „Le atrag atentia de acum, tuturor firmelor implicate in lucrari pe teritoriul Oradiei, ca nu voi tolera nici un rabat de la calitate si ca voi urmari foarte atent absolut toate lucrarile.

Așa cum Primăria a anunțat anterior, comisia de circulație a aprobat miercuri solicitarea firmei SC Gauss Topo Srl cu privire la închiderea drumului Aleea Ștrandului, pentru ziua de joi, 27 aprilie 2017, în vederea efectuării lucrărilor de turnare a unui covor asfaltic. Lucrările de asfaltare fac parte din cadrul lucrărilor de amenajare a unui nou acces la Complexul Termal Nymphaea, cu suplimentarea locurilor de parcare la aquapark, începute de către administrația locală la finalul anului trecut.