5 puncte termice din Zona Clujului-Velenta, raman fara apa calda. Vezi ce strazi sunt afectate
Informatii utile

5 puncte termice din Zona Clujului-Velenta, raman fara apa calda. Vezi ce strazi sunt afectate

Pentru intercalarea bretelei de termoficare de pe strazile Gardinarilor- Seleusului- Razboieni- Caprioarei este necesara intreruperea furnizarii agentului termic pentru cinci puncte termice, informeaza Termoficare SA Oradea, intr-un comunicat, venit pe adresa redactiei pe care vi-l redam mai jos

În intervalul 19 aprilie, ora 21.00-20 aprilie, ora 23.00  se întrerupe furnizarea căldurii și a apei calde pentru consumatorii alimentați din punctele termice 818, 822, 830, 860 și 832. Oprirea este necesară pentru o primă  etapă  a  intercalării conductelor noi ale bretelei de termoficare de pe străzile Grădinarilor – Cardinal Iuliu Hossu – Seleușului – Războieni – Căprioarei. Vor fi afectați consumatorii, inclusiv cei cu puncte termice proprii, situaţi în perimetrele formate de străzile Averescu-Grădinarilor-Clujului și, respectiv, Clujului – Seleușului- Andrițoiu- Prutului și străzile adiacente acestora.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că  echipele noastre  de intervenție care  execută  lucrările vor face tot posibilul pentru a reduce timpul necesar acestor intervenții.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştrii pot suna la dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.