5 puncte termice din Zona Clujului-Velenta, raman fara apa calda. Vezi ce strazi sunt afectate
Informatii utile

5 puncte termice din Zona Clujului-Velenta, raman fara apa calda. Vezi ce strazi sunt afectate

Pentru intercalarea bretelei de termoficare de pe strazile Gardinarilor- Seleusului- Razboieni- Caprioarei este necesara intreruperea furnizarii agentului termic pentru cinci puncte termice, informeaza Termoficare SA Oradea, intr-un comunicat, venit pe adresa redactiei pe care vi-l redam mai jos

În intervalul 19 aprilie, ora 21.00-20 aprilie, ora 23.00  se întrerupe furnizarea căldurii și a apei calde pentru consumatorii alimentați din punctele termice 818, 822, 830, 860 și 832. Oprirea este necesară pentru o primă  etapă  a  intercalării conductelor noi ale bretelei de termoficare de pe străzile Grădinarilor – Cardinal Iuliu Hossu – Seleușului – Războieni – Căprioarei. Vor fi afectați consumatorii, inclusiv cei cu puncte termice proprii, situaţi în perimetrele formate de străzile Averescu-Grădinarilor-Clujului și, respectiv, Clujului – Seleușului- Andrițoiu- Prutului și străzile adiacente acestora.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că  echipele noastre  de intervenție care  execută  lucrările vor face tot posibilul pentru a reduce timpul necesar acestor intervenții.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştrii pot suna la dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

Ne găsiți și pe Google News