Pe 22 aprilie se da startul la Campionatul Romaniei de Futnet, editia 2017
Sport

Pe 22 aprilie se da startul la Campionatul Romaniei de Futnet, editia 2017

Campionatul national de futnet 2017Campionatul României la futnet va începe în 22 aprilie 2017, zi în care așteptarea tuturor iubitorilor acestui superb sport va lua sfârșit. La ediția inaugurală, una care notează o nouă bornă istorică pentru futnetul românesc, vor participa 6 echipe.

În prima rundă, avem programat un cuplaj foarte interesant și echilibrat, la Salonta. Competiția va începe în forță, cu derby-ul celor mai vechi echipe românești, Tengo Salonta – Victory Cluj. Partida respectivă va începe la ora 13.00.

În continuare, de la ora 14.30, prima rundă va continua cu disputa dintre Tengo Salonta juniori și Simex Șimleul Silvaniei. Locatia este Sala de Sport „Sandor Peter” din Salonta.

A treia confruntare a etapei cu numărul unu, Timișoara – JSF Cluj-Napoca, este programată pe 29 aprilie, pe malul Begăi.

O partidă, în Campionatul României, este compusă din 5 jocuri, după cum urmează: două jocuri de triplu, două jocuri de dublu și unul de simplu. Clasamentul se întocmește prin adițiune de puncte, iar primele patru clasate se vor califica în play-off, la finele sezonului regulat.

Ne găsiți și pe Google News