DISPARUTA! O minora de 16 ani din localitatea Les, judetul Bihor
Comunicate de presa

DISPARUTA! O minora de 16 ani din localitatea Les, judetul Bihor

UPDATE 20.04: Minora dată dispărută miercuri, 19 aprilie a.c., a fost gasita tot ieri, în jurul orei 18.30, în municipiul Oradea. Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni şi a fost încredinţată familiei. Vă rugam să NU mai distribuiţi fotografia şi datele acesteia.

O minora de 16 ani din localitatea Les, comuna Nojorid, judetul Bihor, a fost data disparuta de familiei ei. Fata a plecat de acasa pe data de 18 aprilie si nu a mai revenit. 

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Disparuta localitatea Les - Nojorid Bihor - Petrea Mihaela Renalda Cristina

PETREA MIHAELA RENALDA CRISTINA, de 16 ani, din localitatea Leş, comuna Nojorid, județul Bihor, a plecat de acasă la 18 aprilie 2017, în jurul orei 15.00 şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,55 m, 50 kg., constituţie atletică, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr şaten, lung, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Pantaloni sport negri, cu inscripţie albă pe un picior, bluză mov.

 Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News