44 de vitezomani sanctionati de politistii bihoreni intr-o singura zi
Stiri Bihor

44 de vitezomani sanctionati de politistii bihoreni intr-o singura zi

Luni, 26 august a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate la început de săptămână, au fost aplicate 89 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 46.550 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut opt permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute șase certificate de înmatriculare și au fost constatate cinci tamponări. 

44 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, șase participanți la trafic au fost sancționați pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, două sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, iar 37 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News