130 de conducători auto sancționați de poliţiştii rutieri în acţiune, intr-o singura zi
Stiri Oradea

130 de conducători auto sancționați de poliţiştii rutieri în acţiune, intr-o singura zi

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la început de săptămână, au fost aplicate 130 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 40.278 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut nouă permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute șapte certificate de înmatriculare, au fost constatate patru infracţiuni şi 11 tamponări.

31 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 15 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 11 pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, șase sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, șase sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, iar 61 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Ne găsiți și pe Google News