Despre cariera, meserie și ocupație la Scoala Gimnazială Aurel Pop din Oșorhei
Educatie

Despre cariera, meserie și ocupație la Scoala Gimnazială Aurel Pop din Oșorhei

scoala Osorhei Mohut TatuEvenimentul desfășurat în data de 23.01.2018 la Școala Gimnazială Aurel Pop din Oșorhei a ajuns la editia cu numărul patru in cadrul proiectului județean „Adolescența altfel” și a avut ca temă „Meseria, ocupația și cariera”.

Activitatea a fost coordonată de domnul director Adrian Sorin Mohuț , au fost prezenți 100 de elevi din clasele a VIII a și a XII a de la școlile partenere împreună cu coordonatorii acestui proiect, profesorii si directorii unităților de învățămant.

Cuvăntul de deschidere l-a avut domnul director profesor Adrian Sorin Mohuț, în calitate de gazdă, urmat de distinsi invitati si anume: doamna inspector școlar profesor Cristina Marian din partea ISJ Bihor, domnul director Bekeși Csaba din partea AJOFM Bihor si doamna Mihaela Tatu.

Invitații au transmis, timp de 2 ore, elevilor prezenți, informații despre importanța identificării meseriei potrivite, alegerii carierei și a dezvoltării profesionale pe tot parcursul vieții.

Parteneri în acest proiect sunt Școala Gimnazială Aurel Pop Oșorhei, Liceul Tehnologic Vasile Voilculescu Oradea, Liceul Teoretic Aurel Lazăr Oradea, Școala Gimnazială Avram Iancu Oradea, Colegiul Național Iosif Vulcan Oradea și Școala Gimnazială Hidișelu de Sus.

Ne găsiți și pe Google News