Vorbitori de marca la evenimentul „Ziua inovarii pentru IMM-uri”, organizat de Fundatia Comunitara Oradea
Diverse

Vorbitori de marca la evenimentul „Ziua inovarii pentru IMM-uri”, organizat de Fundatia Comunitara Oradea

Fundația Comunitară Oradea anunță organizarea evenimentului “ZIUA INOVĂRII PENTRU IMM-URI / SME INNOVATION DAY” ce va avea loc în 14 Octombrie 2016 la Hotel Ramada din Oradea.

În cadrul ediției din 2016 a ZIMM, vom aborda importanța ecosistemelor de inovare atât la nivel macro cât și la nivel microeconomic, ca un cadru de dezvoltare pe termen lung a strategiilor inovatoare ale IMM-urilor. De-a lungul unei zile de conferință vor fi abordate în cadrul prezentărilor și al atelierelor de lucru subiecte ce țin de rolul autorităților publice în crearea de sisteme inteligente favorabile inovării dar și ce țin de calitățile și lista de priorități pe care antreprenorii trebuie să le aibă pentru a reuși să dezvolte ecosisteme proprii eficiente prin care să se diferențieze.

Ne așteptăm la participanți din rândul mediului de afaceri local, universități, autorități publice, asociații de business, interesați de tema propusă pentru acest an și dornici de stabilirea unor punți de legătura pentru lansarea propriilor ecosisteme de inovare.

Printre vorbitorii care vor lua cuvântul la Ziua Inovării sunt:

  • Nadine Roijakkers – Profesor de Management al Strategiei și a Inovării la Universitatea Hasselt din Belgia
  • Oana-Maria PopDoctorand la Universitatea Hasselt din Belgia
  • Michael LaBelle – Profesor asistent la Școala de Business a Central European University din Ungaria
  • Dacian Palladi – Consultant in managementul general al companiilor si candidat pentru pozitia de City Manager al Primariei Oradea
  • Anamaria Magri Pantea – Fondatorul și consultant de management la ”Ascend Consulting”
  • Ruth Vanderzande – Analist de management și organizare la ”Accenture” în Brussels, Belgia și recent absolventă a Universității Hasselt

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe site-ul și pe pagina de Facebook a Fundației Comunitare Oradea.

Ne găsiți și pe Google News