Street FOOD Festival Oradea vine cu o bucatarie savuroasa la Toamna Oradeana. GALERIE FOTO
Evenimente

Street FOOD Festival Oradea vine cu o bucatarie savuroasa la Toamna Oradeana. GALERIE FOTO

Street FOOD Festival Oradea își va deschide bucătăria savuroasă în perioada 6 – 9 Octombrie 2016 în cadrul evenimentului Toamna Orădeană.

Conceptul de Street Food a reușit să se afirme în întreaga lume prin ingeniozitatea bucătarilor, care au creat adevărate festine culinare în aer liber, reușind să uimească publicul printr-o abordare diferită de cea a servirii standard de restaurant, dar și criticii culinari care au început să promoveze intens aceste oaze gastronomice. De la acest eveniment nu vor lipsi nici activitățile special pregătite să însoțească experiența culinară, activități incluse în programul oficial Toamna Orădeană.

Street Food Festival Oradea va provoca pofticioșii oradeni să încerce cele mai diverse și delicioase preparate în spiritul street-food.

De la pizza cu cele mai proaspete ingrediente, la preparate tex-mex aromate și ușor picante, la burgeri suculenți cu toppinguri surpriză și produse pe grill înnecate în sosuri alese special și până la deserturi din cele mai diverse, beri artizanale 100% românești, vinuri alese din podgorii locale, dar și din alte regiuni geografice.

Iata cateva meniuri si preparate pe care le veti gasi la Street Food Festival Oradea:

Foto: Street Food Festival

„Street FOOD Festival vrea să ajungă la toți pofticioșii din întreaga țară. Anul acesta am pornit de la Street FOOD Festival vine la Toamna OradeanaCluj și ne-am continuat traseul prin Iași șiOradea. Abia așteptăm să vă spunem ce punem la cale pentru anul viitor, așadar stați pe aproape.”, a spus Constantin Covaliu, Managing Partner Why Not.

Așadar, în perioada 6 – 9 Octombrie, Piața Unirii din Oradea se va transforma într-o adevărată destinație culinară unde vor fi prezente caravane cu cele mai delicioase preparate, dar şi restaurante locale şi naţionale.

Street Food Festival Oradea (6 – 9 Octombrie 2016) este un eveniment realizat de Agenția Why Not Us împreună cu Asociația Management ++, prezentat de Kaufland România, promovat de Kiss FM, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Oradea prin Asociația de promovare a turismului din Oradea și regiune.

Ne găsiți și pe Google News