Zilele Carierei pentru studenţi şi absolvenţi. Targ de joburi pentru studentii Universitatii Oradea
Informatii utile

Zilele Carierei pentru studenţi şi absolvenţi. Targ de joburi pentru studentii Universitatii Oradea

Alumni Universitatea din Oradea și Centrul de Consiliere şi Servicii privind Cariera din cadrul Universităţii din Oradea, în parteneriat cu Asociațiile Studențești UO organizează Zilele Carierei pentru studenţi şi absolvenţi. Evenimentul se va desfăşura în zilele de 8 și 9  Noiembrie  2016, la Biblioteca Universității din Oradea şi se adresează tuturor studenţilor şi absolvenţilor Universităţii din Oradea.

La târg vor participa companii precum: Plexus, Celestica, Emerson, ISROM, SYKES ENTERPRISES, CONNECT GROUP, Eberspächer Group, FAIST Mekatronic, Raiffeisen Bank, Qubiz, Xerox, AJOFM Bihor.

Evenimentul se va desfăşura după cum urmează:

 • În data de 8 Noiembrie, 6 firme vor susține ateliere tematice pentru studenți și absolvenți pe teme de carieră unde Zilele Carierei pentru studenţi şi absolvenţistudenții/absolvenții vor avea ocazia să interacționeze direct cu angajatori de top;
 • În data de 9 Noiembrie, va avea loc Târgul locurilor de muncă;
 • În data de 9 Noiembrie, se organizează Târgul de voluntari în vederea recrutării de membri pentru asociațiile studenților.

Prin acest eveniment Universitatea din Oradea își propune să ofere studenților și absolvenților oportunitatea de a-și valida studiile pe o piață reală a muncii și totodată să ia pulsul pieței muncii din regiune. 

Program ateliere 8 Noiembrie

 1. 00-10.45 – Atelier FAIST Mekatronic: Drumul pe care îl parcurge un inginer de succes în compania FAIST Mekatronic. Te invităm la o prezentare interactivă, unde ai ocazia să afli cum investeşte compania în afacere, în angajaţii şi în clienţii săi pentru a crea produse de calitate şi cariere reuşite;
 2. 00-10.45 – CELESTICA: „Sharing the passion for success” este un workshop despre dezvoltare, orientare, oportunităţi și despre cum poţi să creşti într-o carieră şi să ajungi la succes;
 3. 00 -11.45 – Atelier QUBIZ: Rolurile din cadrul unei firme de IT;
 4. 00 – 11.45 – Atelier EMERSON: Opportunities in Emerson – Together, We’re Changing the World. Imaginaţi-vă o echipă de inovatori entuziasmaţi şi pasionaţi de munca lor, care se folosesc de aceleaşi tehnologii moderne pentru a atinge acelaşi scop şi pentru a găsi soluţii în vederea creării unei lumi mai bune – aceasta este echipa Emerson. 
 5. 00- 12.45Atelier ISROM: Un workshop despre Inginerie, Automatizări, Soluţii Mecatronice susţinut de ISROM;
 6. 00- 12.45 PLEXUS: Plexus Products Overview – Asamblare/Dezasamblare unităţi de produs.

Program 9 Noiembrie

 • 10.00-18.00 – Târgul locurilor de muncă
 • 10.00 -18.00 – Târgul de voluntari

Ne găsiți și pe Google News