Zilele Carierei Alumni Universitatea din Oradea 15-16 Mai 2019
Stiri Oradea

Zilele Carierei Alumni Universitatea din Oradea 15-16 Mai 2019

chilipirul-zilei.ro/
Asociația Alumni Universitatea din Oradea organizează în perioada 15-16 mai 2019 „Zilele Carierei Alumni UO” – Târgul Locurilor de Muncă pentru Studenți și Absolvenți.

Ești student sau absolvent? Vino la Zilele Carierei Alumni UO 2019!

Principalii angajatori din Oradea au pregatit o ofertă vastă pentru toate domeniile de activitate, chiar dacă ai sau nu experiență în domeniu.

Printre companiile participante se număra: Eberspaecher Exhaust Technology Romania SRL, Faist Mekatronic SRL, Nidec Oradea SRL, Plexus Services RO SRL, Inteva Closures SRL, Isrom Impex SRL, Radio Transilvania LMB SRL, AJOFM Oradea etc.

decathlon.ro

Studenții și absolvenții sunt invitați să participe la acest eveniment atât pentru a-și găsi un job, part-time/full-time, pe o perioada determinată sau nedeterminată, cât și pentru a descoperi posibile oportunități de angajare la finalizarea studiilor sau cele mai noi oferte de internship.

Alege-ți cariera potrivită în cadrul Târgului Locurilor de Muncă pentru Studenți și Absolvenți. Evenimentul se va desfășura la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” din Oradea, pe parcursul a două zile, miercuri și joi, între orele 10.00-17.00.