Workshop inedit in Cetatea Oradea. Vino la O-Video Roadshow 2017 si testeaza echipamente foto-video de ultima generatie (FOTO)
Diverse

Workshop inedit in Cetatea Oradea. Vino la O-Video Roadshow 2017 si testeaza echipamente foto-video de ultima generatie (FOTO)

Pentru pasionatii de foto-video workshop-ul O-Video Roadshow 2017, realizat de firma O-Video din București în parteneriat cu Amazing Visuals și Naked Pixel, va asteapta in cetatea Oradea, incepand cu ora 10:30. 

Pe langa vizionarea de aparate de ultima generatie puteti testa cele mai noi sisteme, echipamente foto video din diverse game, sisteme de focusare RTMotion, controlul camerele prin telefoane și tabele, stabilizatoare cu trei axe Helix Jr, camere RED si multe altele.

Specialistii O-VIDEO va vor ajuta sa alegeti in mod eficient prin multitudinea de decizii pentru determinarea solutiei optime de workflow si a bazei de echipamente necesare, indiferent daca este vorba de un studio pentru lucrari de post-productie, de o televiziune locala, de o configuratie pentru filmari de teren sau un sistem pentru crearea de continut educational ori corporate.

Citeste si: Workshop O-Video Roadshow 2017, in Cetatea Oradea. O-Video, Amazing Visuals si Naked Pixel vor prezenta echipamente foto-video de ultima generatie

Pe durata roadshow-ului vom avea alaturi de noi un OB-Van complet echipat de catre compania DataVideo.

Pentru intrebari sau mai multe detalii, ne poti contacta la roadshow@o-video.ro sau la numarul de telefon + 40 212 32 89 45.

Roadshow-ul se va tine in Cetatea Oradea, corpul E, intre orele 10:30 – 16:00

Intrarea este libera!

loading...