Workshop O-Video Roadshow 2017, in Cetatea Oradea. O-Video, Amazing Visuals si Naked Pixel vor prezenta echipamente foto-video de ultima generatie
Stiri Oradea

Workshop O-Video Roadshow 2017, in Cetatea Oradea. O-Video, Amazing Visuals si Naked Pixel vor prezenta echipamente foto-video de ultima generatie

În 22 iunie, în Cetatea Oradea, va avea loc workshop-ul O-Video Roadshow 2017, realizat de firma O-Video din București în parteneriat cu Amazing Visuals și Naked Pixel, două firme oradene cu specializarea în foto, video și producție aeriană, respectiv închiriere de camere, obiective, stabilizatoare, drone și echipamente.

Cei interesați sunt așteptați între orele 10:30 și 16:00, in Cetatea Oradea, corpul E, pentru testarea echipamentelor foto-video de ultima generație, cum ar fi camere RED – inclusiv cel mai performant, Helium 8K și cel mai nou și ușor, Raven 4.5K -, sisteme de focusare RTMotion, controlul camerele prin telefoane și tabele, cu ajutorul app-ului firmei Foolcolor, dar și stabilizatoare cu trei axe Helix Jr., produsă de firma Letus. O premieră fiind în România prezentarea vestei Letus Exo17, care încă nici nu este lansată pe piață.

Foto: Laszlo Kun

Trei obiective de marca Zeiss vor putea fi nu doar admirate ci si testate de către vizitatorii workshop-ului.

Pe lângă acestea, firma O-Video, vă pune la dispoziție o gamă largă de camere și accesorii Sony, dar si echipamente ARRI, VideoDevices, SoundDevices, Sachtler și alte zeci de brand-uri de renume. Va fi prezentat un domeniu nou in videografie si anume VR360, din care face parte si camera Nokia OZO, camera cu care se va transmite live, in 360VR, acest eveniment. 

Specialistii O-VIDEO va pot ajuta sa alegeti in mod eficient prin multitudinea de decizii pentru determinarea solutiei optime de workflow si a bazei de echipamente necesare, indiferent daca este vorba de un studio pentru lucrari de post-productie, de o televiziune locala, de o configuratie pentru filmari de teren sau un sistem pentru crearea de continut educational ori corporate.

La acest workshop, mai multi profesioniști din domeniu, vor ține prezentări, iar pe toată durata evenimentului cei interesați vor putea testa camerele și luminile într-un colț-studio amenajat pentru filmare, In acelasi timp ce un make-up artist v-a machia un model, pe care puteti testa camerele.

Mai multe informații puteti afla pe pagina de facebook a evenimentului.

Intrarea este libera!

loading...