Vremea se raceste treptat. Cum va fi vremea in saptamana 24-30 octombrie
Vremea

Vremea se raceste treptat. Cum va fi vremea in saptamana 24-30 octombrie

Institutul National de Meteorologie ne anunta ca, in saptamana 24-30 octombrie, vremea va intra intr-un proces de racire, cu ploi abundente, in prima parte a saptamanii, cu scurte intensificari ale vantului, si temperaturi ce pot ajunge noaptea spre 0º C, la sfarsitul saptamanii

Incepand de miercuri, vremea va deveni rece si umeda, cu temperaturi ce vor cobori sub normalul perioadei in care ne aflam. Cerul va fi acoperit si se vor semnala precipitatii insemnate cantitativ, ce pot cumula si depasi 25 l/mp. Temperatura aerului, in cursul zilei, nu va depasi valoarea de 12º C, iar in noaptea de miercuri spre joi, ele vor cobori la 4º-5º C. In zonele montante, la peste 1500 m altitudine se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita, iar pe crestele montane va ninge.

Joi, cerul se va degaja treptat dar vremea va contina sa se raceasca, temperatura aerului, din cursul zilei, va fi de 11º C, iar noaptea se vor semnala 3º C

Vineri vremea va fi frumoasa, in mare parte din judetul Bihor, iar in Oradea va fi partial noros. Nu se vor semnala precipitatii, iar temperatura aerului va marca o crestere usoara. Astfel maxima va urca spre 12º C, iar minima nu va depasi valoarea de 5º C.

Zilele de sambata si duminica cerul va fi partial noros, iar vantul se va intensifica treptat, temperatura aerului va cobori spre o valoare maxima de 10º C, in timp ce minima se va situa in jurul valorii de 0º C.

loading...