Vremea se raceste accentuat, in saptamana 3-9 octombrie, in Oradea. Vezi prognoza saptamanii
Vremea

Vremea se raceste accentuat, in saptamana 3-9 octombrie, in Oradea. Vezi prognoza saptamanii

evomag.ro

Institutul National de Meteorologie ne avertizeaza ca, in saptamana 3-9 octombrie, vremea va intra intr-un proces de racire accentuata, cu ploi abundente, rafale si intensificari ale vantului, ce pot avea, pe alocuri, aspect de vijelie. 

In Oradea si judetul Bihor, vremea se va raci treptat, incepand de luni, cand vor aparea si ploile. Daca luni temperatura aerului va mai depasi 20º C, de marti procesul de racire se va accentua, astfel incat temperatura aerului va ajunge, la ora pranzului, la o maxima de 14° C, iar noaptea va cobori spre 5º-6º C.

Incepand de miercuri, vremea va deveni foarte rece, cu temperaturi ce vor cobori mult sub normalul perioadei in care ne aflam. Cerul va fi acoperit si se vor semnala precipitatii insemnate cantitativ, ce pot cumula si depasi 25 l/mp. Temperatura aerului, in cursul zilei, nu va depasi valoarea de 10º C, iar in noaptea de miercuri spre joi, ele vor cobori la 2º-3º C. In zonele montante, la peste 1000 m altitudine se vor semnala precipitatii sub forma de lapovita, iar pe crestele montane va ninge.

decathlon.ro

Joi, vremea va fi inchisa si rece, temperatura aerului, din cursul zilei, va fi de 10ºC, iar noaptea se vor semnala 4ºC. Vor fi precipitatii pe arii extinse, iar in zona montana se va mai semnala lapovita.

Vineri cerul se va degaja, in mare parte din judetul Bihor, iar in Oradea va fi partial noros. Precipitatiile pot aparea trecator, iar temperatura aerului va marca o crestere usoara. Astfel maxima va urca spre 12ºC, iar minima nu va depasi valoarea de 6ºC.

Zilele de sambata si duminica vor aduce din nou ploi si intensificari ale vantului, iar temperatura aerului va cobori spre o valoare maxima de 11ºC, in timp ce minima se va situa in jurul valorii de 5ºC.