Vremea se raceste accentuat in Oradea. Vezi prognoza pentru saptamana 19-25 septembrie
Vremea

Vremea se raceste accentuat in Oradea. Vezi prognoza pentru saptamana 19-25 septembrie

Institutul National de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme rece și ploi în aproape toată țara, incluzand Oradea si judetul Bihor. Informarea este valabilă începând de astăzi de la ora 19.00 si va dura pana marti.

Astfel vremea se va raci accentuat si va ploua in cursul zilelor de luni si marti, iar temperaturile din timpul zilei nu vor mai depasi valoarea de 18º C, iar cele din timpul noptii vor cobori pana la 6º C. Se vor semnala frecevente descarcari electrice, ploi ce pot avea caracter torential, cantitatile de apa vor depasi 20 – 25 l/mp si izolat 40 – 50 l/mp si intensificari de scurta durata ale vantului.

Miercuri si joi, precipitatiile se vor reduce ca arie, insa temperatura aerului nu va mai depasi 17ºC pe timpul zilei, iar noaptea va cobori spre 4º C.

In zilele de vineri, sambata si duminica, temperatura aerului va ramane sub limita normala a perioadei si se vor inregistra 18º C pe timpul zilei si 7-8º C pe timpul noptii. Precipitatiile se vor rari, iar vantul va slabi in intensitate.

Asadar, incepand de luni, in Oradea si  judetul Bihor se va instala toamna

loading...